Anunt concurs Proiect Pilot – Consilier debutant 2023

Nr.8615 /01.08.2023

ANUNȚ

 

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj, cu sediul în Craiova, strada Fîntîna Popova, nr. 30, jud. Dolj organizează etapa de selectie a proiectului –pilot  pentru ocuparea  funcțiilor publice de executie vacante de:

  1. Consilier, clasa I, grad debutant, ID 534934, Serviciul Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animala;
  2. Consilier, clasa I, grad debutant, – ID-569070, Serviciul Economic și Administrativ;
  • Durata normala a timpului de lucru este de 8 ore/zi, 40 ore/ saptamana;
  • Etapa de selectie a proiectului-pilot se organizează la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj, situat în Craiova, strada Fîntîna Popova, nr. 30, jud. Dolj;
  • Etapa de selectie constă în trei probe succesive, după cum urmează:

– verificarea eligibilității candidaților: în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor respectiv 31.08.2023-06.09.2023;

– proba scrisă19.09.2023, ora 10.00

– proba interviu ce va fi susținut în maxim 5 zile lucrătoare de la proba scrisă;

 

  • Conditiile de participare necesare pentru ocuparea postului de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală sunt următoarele:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de studiu: Științe biologice și biomedicale (Domeniul fundamental), (Medicină veterinară (Ramura de știință), Medicină veterinară (Domeniul de licență), Medicină veterinară (Specializarea);
  • vechime în specialitatea studiilor – nu este cazul;
  • Sa fi promovat etapa de recrutare a proiectului-pilot organizată de ANFP

 

  • Conditiile de participare necesare pentru ocuparea postului de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Economic și Administrativ sunt următoarele:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de studiu: Științe sociale (Domeniul fundamental), Științe economice (Ramura de știință), Contabilitate (Domeniul de licență), Contabilitate şi informatică de gestiune ( Specializarea);
  • vechime în specialitatea studiilor – nu este cazul;
  • Sa fi promovat etapa de recrutare a proiectului-pilot organizată de ANFP

 

  • In vederea participării la etapa de selecție a proiectului-pilot, în termen de 20 zile lucrătoare de la data publicării anunțului respectiv 01.08.2023-30.08.2023, candidații constituie dosarul de concurs exclusiv în format electronic, prin intermediul platformei informatice de concurs.

Perioada de selecție a dosarelor de concurs: în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunerea dosarelor.

Perioada de depunere a contestațiilor la selecția dosarelor: în termen de cel mult 24 ore de la data afișării rezultatului selecției dosarelor.

Perioada de soluționare a contestațiilor la selecția dosarelor: în termen de maximum 48 ore de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.

În vederea participării la etapa de selecţie a proiectului-pilot, în termen de 20 de zile lucrătoare de la data publicării anunţului, în condiţiile prevăzute la art. 75 alin. (2) şi (3) din anexa nr.9 – Norme privind organizarea şi desfăşurarea proiectului-pilot al concursului de ocupare a unor funcţii publice vacante şi modalitatea de previzionare a necesarului de funcţii publice pentru organizarea proiectului-pilot, candidaţii constituie dosarul de concurs exclusiv în format electronic, prin intermediul platformei informatice de concurs.

 

  • Dosarul de concurs va conţine în mod obligatoriu:
  1. formularul de înscriere prevăzut la art. 123, lit. b) din anexa nr. 9, OUG nr. 57/2019;
  2. copia actului de identitate;
  3. copii ale diplomelor de studii sau echivalente, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări sau detinerea unor competente specifice;
  4. copia adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării etapei de selectie a proiectului-pilot de către medicul de familie al candidatului;
  5. cazierul judiciar;

Documentul prevăzut la lit. e)  poate fi înlocuit cu o declaraţie pe propria răspundere prin completarea rubricii corespunzatoare in formatul de inscriere. In acest caz, candidatul declarat admis la proba de verificare a eligibilitatii şi care nu a solicitat expres la înscrierea la concurs preluarea informaţiilor direct de la autoritatea sau instituţia publică competentă are obligaţia de a-si completa dosarul de concurs pe tot parcursul desfăşurării etapei de selectie a proiectului-pilot, dar nu mai târziu de data şi ora organizării interviului, sub sancţiunea neemiterii actului administrativ de numire. In situaţia în care candidatul solicită expres la înscrierea la concurs preluarea informaţiilor direct de la autoritatea sau instituţia publică competentă, extrasul de pe cazierul judiciar se solicită potrivit legii şi procedurii aprobate la nivel instituţional. 

 

Constituirea dosarului de concurs se face prin încărcarea documentelor aflate în profilul individual al candidatului din platforma informatică de concurs la secţiunile predefinite în acest scop.

Candidatul poate completa sau modifica conţinutul dosarului de concurs oricând până la expirarea termenului-limită pentru finalizarea perioadei de înscriere, moment de la care platforma informatică de concurs nu mai permite completarea sau modificarea conţinutului dosarului de concurs.

Constituirea dosarului de concurs este considerată finalizată după completarea tuturor secţiunilor predefinite de platforma informatică de concurs.

La finalul procesului de constituire a dosarului de concurs, fiecărui candidat i se atribuie un număr de înregistrare a dosarului de concurs care se utilizează pentru comunicarea rezultatelor probelor din etapa de selecție a proiectului-pilot, alături de identificatorul unic prevăzut la  27alin. (6) din anexa.

  • Se pot prezenta la următoarea probă numai candidaţii admişi la proba precedentă.
  • Pentru probele concursului de recrutare punctajele se stabilesc astfel:

– pentru proba scrisă punctajul este de maximum 100 de puncte,

– pentru proba interviu punctajul este de maximum 100 de puncte.

Sunt declaraţi admişi la proba scrisă, respectiv la interviu, candidaţii care au obţinut minimum de 60 de puncte.

Punctajul final se calculează prin însumarea punctajelor obţinute la proba scrisă şi interviu.

După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba scrisă sau interviu, candidaţii nemulţumiţi pot face contestaţie în termen de cel mult 24 de ore de la data afișării.

Se consideră admis candidatul care a obţinut cel mai mare punctaj dintre candidaţii care au concurat, cu condiţia ca aceştia să fi obţinut punctajul minim necesar.

 

  • Persoană de contact: Minoiu Simona – consilier, Compartimentul Juridic şi Resurse, DSVSA Dolj, tel. 0251428791 e-mail office-dolj@ansvsa.ro;

 

 

 

BIBLIOGRAFIE ȘI TEMATICĂ la etapa de selectie al Proiectului-pilot

pentru ocuparea functiei publice de executie de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală

 

 BIBLIOGRAFIE pentru funcția publică de execuție de de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală:

1.Regulamentul (UE) 2016/429-Legea Sanatatii animale.

2.Ordinul ANSVSA nr.35/2016-Norme metodologice de aplicare a Programului de supraveghere,prevenire,control si eradicare a bolilor la animale,a celor transmisibile de la animale la om,protectia animalelor si protectia mediului,de identificare si inregistrare a bovinelor,ovinelor,suinelor,caprinelor si ecvideelor,precum si a Normelor metodologicede aplicare cu completarile ulterioare.

3.Hotarire  nr. 1214 din 7 octombrie 2009 privind metodologia pentru stabilirea şi plata despăgubirilor ce se cuvin proprietarilor de animale tăiate, ucise sau altfel afectate în vederea lichidării rapide a focarelor de boli transmisibile ale animalelor.

4.Hotarire nr. 984 din 25 august 2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

5.Ordin ANSVSA nr. 3 din 12 ianuarie 2023 privind aprobarea Programului pentru supravegherea şi controlul anemiei infecţioase ecvine pe teritoriul României

6.Ordin ANSVSA  nr. 10 din 17 ianuarie 2023 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare ce stabileşte standarde minime pentru protecţia bovinelor din exploataţiile comerciale.

7.Ordin ANSVSA nr. 20 din 5 martie 2018 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind condiţiile de biosecuritate în exploataţiile de suine.

8.Ordin ANSVSA nr. 208 din 28 decembrie 2022 privind aprobarea Normei sanitar-veterinare pentru implementarea procesului de identificare şi înregistrare a bovinelor, ovinelor, caprinelor, porcinelor, camelidelor, cervideelor şi renilor.

9.Ordin ANSVSA nr. 21 din 5 martie 2018 pentru aprobarea Normei sanitar-veterinare privind condiţiile de biosecuritate în exploataţiile comerciale de păsări, precum şi condiţiile privind mişcarea păsărilor vii şi a subproduselor provenite de la acestea.

10.Ordonanta de urgenta nr. 117 din 22 iulie 2020 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor şi pentru abrogarea art. IV alin. (2) şi art. V din Legea nr. 236/2019 pentru modificarea şi completarea art. 15 din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, precum şi pentru modificarea unor acte normative.

  1. Lege nr. 205 din 26 mai 2004 privind protecţia animalelor.

12.Lege nr. 215 din 27 mai 2004 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii veterinare.

 

TEMATICA pentru funcția publică de execuție de de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală:

 

1.Partea I,Cap.3,Sectiunea 1,Art.10-Responsabilitatile operatorilorin ceea ce priveste sanatatea animal si masurile de biosecuritate.

Partea II,Cap.4,Art.42-Suspendarea,retragerea si restabilireastatutului de indemn de boala.

Partea III,Titlul 1,Cap.2-Utilizarea medicamentelor de uz veterinary pentru prevenirea si controlul bolilor.

2.Anexa I,norme metodologice,Cap.I,Sectiunea 1,Pct.2-Programul de supraveghere  a influentei aviare la pasarile domestic si salbatice in Romania.

Anexa I,norme metodologice,Cap.I,Sectiunea 1,Pct.9-Pesta porcina Africana.

Anexa I,norme metodologice,Cap.I,Sectiunea 1,Pct.7-Tuberculoza bovina.

Anexa I,norme metodologice,Cap.I,Sectiunea 1,Pct.8-Leucoza enzootica bovina.

3.Anexa nr. 2:Norme metodologice privind finanţarea cheltuielilor pentru acordarea despăgubirilor pentru animalele tăiate, ucise sau altfel afectate în vederea lichidării rapide a focarelor de boli transmisibile ale animalelor.

4.Art.2.

5.Capitolul IV-Prelevarea probelor.

6.Capitolul II: -Îngrijirea şi inspecţia bovinelor.

7.Capitolul II: Reguli generale de biosecuritate aplicate în exploataţiile de suine.

8.Art.3:Termene de identificare şi înregistrare pentru animalele născute pe teritoriul României.

9.Articolul 10-11.

  1. Capitolul II: Decontarea activităţilor sanitar-veterinare publice.
  2. Capitolul II: Condiţii privind deţinerea animalelor.

 

Capitolul III: Condiţii privind comerţul cu animale, transportul animalelor,  precum şi folosirea acestora în scop publicitar, în  spectacole, expoziţii, competiţii şi manifestări similar.

12.Exercitarea profesiunii de medic veterinar-obligatii-art.13-14.

 

Atribuțiile postului de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală

 

1.Controlează aplicarea prevederilor legislaţiei sanitare-veterinare privind condiţiile de biosecuritate în exploataţiile comerciale, comerciale de tip A și nonprofesionale circulaţia animalelor şi subproduselor nedestinate consumului uman (SNCU) pe teritoriul de competenţă al DSVSA Dolj;

  1. Controlează respectarea legislaţiei sanitar-veterinare în vigoare, cu privire la ecarisarea teritoriului, la igienizarea incintelor, la evacuarea, distrugerea şi confiscarea deşeurilor şi a subproduselor necomestibile, inclusiv în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor implicate în neutralizarea SNCU pe teritoriul de competenţă al DSVSA Dolj;

3.Controlează aplicarea prevederilor legislaţiei sanitare-veterinare din domeniul sănătăţii şi bunăstării animalelor, nutriţiei animale, precum şi în domeniul punerii pe piaţa şi utilizării produselor medicinale veterinare, a biocidelor şi a altor produse de uz veterinar, respectiv al farmacovigilenţei şi reacţiilor adverse,de către persoanele fizice şi/sau juridice, pe teritoriul de competenţă al DSVSA Dolj;

  1. Controlează condiţiile de funcţionare a târgurilor de animale vii din raza teritorială a DSVSA Dolj, precum şi respectarea prevederilor legale cu privire la ecarisarea teritoriului;
  2. Controlează respectarea prevederilor privind bunăstarea animalelor pe teritoriul de competenţă al DSVSA Dolj, inclusiv a standardelor minime privind protecţia animalelor în timpul transportului, în timpul sacrificării/uciderii;
  3. Controlează activitatea unităţilor farmaceutice veterinare şi a unităţilor de asistenţă sanitară veterinară pe teritoriul de

competenţă al DSVSA Dolj.

  1. Controlează realizarea recoltării probelor în cadrul Programului acţiunilor de supraveghere, prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului, de identificare şi înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor şi caprinelor, pe teritoriul județului Dolj;
  2. Recoltează probe, conform prevederilor legale şi procedurilor în vigoare, atunci când situaţia o impune.
  3. Transmite la A.N.S.V.S.A. datele şi documentele referitoare la suspiciunile/confirmările bolilor notificabile la animale, inclusiv zoonoze, aprobate de directorul executiv al D.S.V.S.A Dolj;
  4. Monitorizează, analizează şi răspunde de comunicarea informaţiilor cu privire la bolile notificabile la animale, inclusiv zoonoze, agenţi zoonotici, în conformitate cu normele stabilite de A.N.S.V.S.A. şi legislaţia în vigoare;
  5. Solicită, după caz, în exercitarea acţiunilor de control oficial la operatorii economici, copii ale documentelor şi/sau alte documentaţii relevante;
  6. Verifică condiţiile care au stat la baza autorizării unităţilor cu activitate în domeniul creșterii animalelor din speciile pentru care este responsabil atunci când desfăşoară controale oficiale.
  7. Aplică sancţiuni sau, după caz, propune suspendarea şi/sau interzicerea activităţii unităţilor supuse autorizării/ înregistrării sanitare veterinare, în urma constatării deficienţelor/neconformităţilor în timpul controalelor oficiale

efectuate, în conformitate cu prevederile legale.

  1. Monitorizeaza si raporteaza conducerii DSVSA Dolj rezultatul actiunilor de control in domeniul sau specific de activitate pe teritoriul de competenta.

 

BIBLIOGRAFIE ȘI TEMATICĂ la etapa de selectie al Proiectului-pilot

pentru ocuparea functiei publice de executie de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Economic și Administrativ

 

 BIBLIOGRAFIE pentru funcția publică de execuție de de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Economic și Administrativ:

 

  1. Legea nr. 82/1991 a Contabilitatii – Republicată;
  2. Legea nr. 500/2002 privind finantele publice, cu modificarile si completarile ulterioare;
  3. Ordonanța Guvernului nr. 119/1999 privind controlul intern si controlul financiar preventiv republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
  4. OMFP nr. 2861/2009 din 9 octombrie 2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilorproprii;
  5. OMFP nr. 2634/2015privind documentele financiar-contabile;  
  6. OMFP nr. 1917/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea si conducerea contabilitatii institutiilor publice, Planul de conturi pentru institutiile publice si instructiunile de aplicare a acestuia, cu modificarile si completarile ulterioare;
  7. OMFP nr. 1792/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice privind angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor institutiilor publice, precum si organizarea, evidenta si raportarea angajamentelor bugetare si legale, cu modificarile si completarile ulterioare;

 

TEMATICA pentru funcția publică de execuție de de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Economic și Administrativ:

  1. Legea 82/1991 a Contablității, republicată-Capitol I-Dispozitii generale si capitol II- Organizarea si onducerea contabilitatii
  2. Legea 500/2002 privind finanțele publice-Capitolul II-Principii, reguli și responsabilități;
  3. Ordonanța Guvernului nr. 119/1999 privind controlul intern si controlul financiar preventiv republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;- Capitolul II: Dispoziţii privind controlul financiar preventiv
  4. OMFP nr. 2861/2009 din 9 octombrie 2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilorproprii;- integral
  5. OMFP nr. 2634/2015privind documentele financiar-contabile;- Capitolul 2
  6. OMFP nr. 1917/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea si conducerea contabilitatii institutiilor publice, Planul de conturi pentru institutiile publice si instructiunile de aplicare a acestuia, cu modificarile si completarile ulterioare;-Capitol I-Dispozitii generale si capitolul II- Aprobarea, depunerea şi si component situatiilor financiare.
  7. OMFP nr. 1792/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice privind angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor institutiilor publice, precum si organizarea, evidenta si raportarea angajamentelor bugetare si legale, cu modificarile si completarile ulterioare;-Angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor

 

Atribuțiile postului de consilier, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Economic și Administrativ

 

  1. Răspunde de ţinerea evidenţei privind angajarea, lichidarea, ordonanţarea şi plata cheltuielilor, pe structura bugetului aprobat, conform legislaţiei în vigoare;
  2. Răspunde de întocmirea situaţiilor financiare lunare/trimestriale/anuale a execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli, încadrarea în limitele creditelor de angajament, creditelor bugetare/veniturilor proprii aprobate/repartizate pe trimestre, precum şi de transmiterea acestora în termenele stabilite şi comunicate de către A.N.S.V.S.A.;
  3. Răspunde de respectarea disciplinei de casă, a regulamentului operaţional de casă şi a celorlalte dispoziţii privind operaţiunile cu numerar, efectuând controlul gestionar al casieriei;
  4. Răspunde de calculul costurilor unitare şi al cheltuielilor angajate, precum şi de gestionarea bugetelor aferente implementării programelor cofinanţate de Comisia Europeană;
  5. Răspunde, din punct de vedere financiar, de elaborarea rapoartelor financiare intermediare şi finale pentru fiecare program cofinanţat de Comisia Europeană;
  6. Emite avizul de expediţie/bonul de transfer, cantitativ şi valoric, al formularelor, al cărţilor de exploataţie, al echipamentelor de tehnică de calcul şi de comunicaţie, al produselor medicinale veterinare imunologice şi reagenţi, produse parafarmaceutice, precum şi al oricăror altor produse şi echipamente necesare realizării acţiunilor sanitar-veterinare publice, în funcţie de repartizarea efectuată compartimentul tehnic de specialitate;
  7. Răspunde de verificarea îndeplinirii condiţiilor de formă şi de fond ale facturilor fiscale emise de medicii veterinari de liberă practică împuterniciţi/reprezentatul legal al societăţii comerciale, în conformitate cu legislaţia în vigoare;
  8. Răspunde de efectuarea plăţilor şi de încasarea veniturilor, în conformitate cu legislaţia în vigoare;
  9. Pune în aplicare deciziile de imputare, urmăreşte recuperarea pagubelor şi a debitelor;
  10. Întocmeşte şi transmite la A.N.S.V.S.A., în termenul solicitat de către aceasta, situaţia plăţilor restante, a datoriilor şi a creanţelor;
  11. Răspunde de comunicarea către consilierului juridic din cadrul Biroului/Compartimentului Juridic şi Resurse Umane a situaţiei debitelor neîncasate ale D.S.V.S.A. DOLJ, cu respectarea legislaţiei în vigoare privind termenele de iniţiere a acţiunilor de recuperare în justiţie;
  12. Avizează şi răspunde de stabilirea corespunzătoare a fondului de salarii al D.S.V.S.A. DOLJ, în vederea elaborării necesarului de credite bugetare;
  13. Răspunde de respectarea legislaţiei privind plata drepturilor salariale şi de altă natură, ce se cuvin salariaţilor, precum şi de constituirea şi plata în termenele legale a contribuţiilor obligatorii, conform legislaţiei în vigoare;
  14. Răspunde de efectuarea tuturor plăţilor la termenele stabilite potrivit legii, inclusiv a celor prevăzute în programele cofinanţate de Comisia Europeană, în limita prevederilor bugetare aprobate;
  15. Întocmeşte statele de plată a salariilor, efectuând operarea concediilor medicale, concediilor de odihnă, precum şi orice alte drepturi salariale acordate personalului potrivit legii;
  16. Prezintă ordonatorului terţiar de credite situaţia recapitulativă a salariilor, însoţită de toate documentele şi avizele necesare pentru înregistrarea în contabilitate;
  17. Întocmeşte şi transmite la A.N.S.V.S.A., la termenul solicitat, situaţia lunară privind monitorizarea cheltuielilor de personal;
  18. Întocmeşte şi depune, cu respectarea termenelor prevăzute de legislaţia în vigoare, la Institutul Naţional de Statistică situaţia privind ancheta asupra câştigului salarial, după caz;
  19. Întocmeşte şi depune, la termen, declaraţiile privind drepturile de personal potrivit legislaţiei în vigoare;
  20. Răspunde de elaborarea şi fundamentarea solicitărilor privind investiţiile proprii ale D.S.V.S.A. DOLJ, conform legislaţiei în vigoare;
  21. Întreprinde măsurile necesare pentru realizarea activităţii de inventariere a elementelor de activ şi pasiv la nivelul activităţii proprii a D.S.V.S.A. DOLJ, în conformitate cu prevederile legale în vigoare;
  22. Organizează şi răspunde de derularea activităţilor de gestionare a bunurilor aflate în patrimoniul D.S.V.S.A. DOLJ, inclusiv elaborarea proiectelor de decizie privind desemnarea gestionarilor;
  23. Răspunde de respectarea legii privind constituirea garanţiilor materiale aferente numirii gestionarului, conform legislaţiei în vigoare;
  24. Ține evidenţa bunurilor imobile (construcţii şi terenuri) ce alcătuiesc patrimoniul D.S.V.S.A. DOLJ, bunuri aflate în domeniul public al statului şi în administrarea D.S.V.S.A. DOLJ, ca ordonator de credite;
  25. Transmite propuneri de modificare/completare a anexei nr. 26 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 privind aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările şi completările ulterioare, către A.N.S.V.S.A.;

 

 

 

Director Executiv,

Dr. Andrei BUTARU

 

 

 

 

  Nume, Prenume Funcția Data Semnătura
Elaborat Minoiu Simona Consilier superior 01.08.2023